I MEDIA

Klikk på bildene under for å finne lenke til de ulike intervjuene / artiklene / videoene. 

 

Om politikeres bruk av Facebook i valgkampen – DN.no

«– Utfordringen er at Facebook er en plattform der politiske budskap blandes med nyheter og statusoppdateringer fra venner og familie. Hvis politiske budskap formidles på en måte som gjør at målgruppen ikke skjønner at det er en annonse, kan effekten være problematisk. I tillegg har ulike partier ulike budsjetter, og det kan bli vanskeligere for små partier å hevde seg, sier Valen-Utvik.»

Onsdagsgjest – EKKO NRK P2

Astrid var onsdagsgjest hos EKKO på P2, hvor hun ble intervjuet om hvordan Valen-Utvik ble startet, hvorfor sosiale medier er så viktig for samfunnet vårt og hvor mye tid VU-barna får til sosiale medier.

VU_Valen-Utvik

 

Driver selskap fra kafé
– DinSide / Dagbladet

Valen-Utvik har flere kaféer i Oslo-området som brukes for å ha møter med kunder. Noen favoritter utpeker seg, og her er det både atmosfære og fasiliteter som blir vurdert. Enkel tilgang til strømuttak er et must, og DinSide.no / Dagbladet laget en sak om våre kafékontor.

Screenshot 2015-05-11 21.39.38

Hemmeligheten bak gründersuksessen – Hegnar

Vil du vite vår gründerhistorie? Dette intervjuet med Hegnar gjort i 2012, forteller hele historien om hvordan Valen-Utvik som selskap ble til, og hvordan veien videre utviklet seg. Mye har skjedd etter 2012, vi har blant annet blitt AS, men selve begynnelsen dekkes fint inn i denne artikkelen.

Screenshot 2015-05-11 21.46.06

VUs gründerhistorie – Enkeloppstart.no

Astrid har delt sin gründerhistorie med Enkeloppstart.no. Hun forteller om hvordan hun startet opp med Home&Cottage som sin første kunde, etter først å ha gitt dem kritikk for dårlig service på sin blogg. Hun deler også sin beste gründerråd.

Screenshot 2015-05-06 19.01.59