I MEDIA

Klikk på bildene under for å finne lenke til de ulike intervjuene / artiklene / videoene. 

 

Over én million ber Snapchat rulle tilbake omstridt oppdatering – NRK. no

– Jeg kommer ikke på andre oppdateringer som har skapt like mye negativ baluba, sier ekspert i sosiale medier Astrid Valen-Utvik til NRK. – Folk finner ikke storyene til influencere lengre, de har hatt et enormt fall i folk som ser historiene. Flere sier nå sier at de vil legge alt over på Instagram stories på grunn av dette, forteller Valen-Utvik.

Etterlyser visjoner, verdier og magefølelse – Medier24

 

Astrid er lei av ROI, alt som skal måles og dommedags­profetier om Facebook-feeden. – Kundene, forbrukerne og målgruppa driter jo i din «ROI». De er opptatt av sin egen tid, og å få noe igjen for den tiden de bruker, sier Astrid Valen-Utvik. Astrid har holdt foredrag på Social Media Days 2018.

Aas-Eng sikter mot mediehimmelen, henter inn digitalhoder til styret – Kampanje.com

– Vi har tidligere kun hatt aksjonærer i vårt styre, men nå er tiden moden for å utvide styret og få inn nye impulser. Med vårt fokus på selskaper innen media og markedsføring i digitale kanaler var det naturlig å spørre Astrid og Ingvild som er to av de dyktigste fagpersonene i bransjen, sier gründer og adm.dir. Even Aas-Eng i Venture Factory.

Om politikeres bruk av Facebook i valgkampen – DN.no

«– Utfordringen er at Facebook er en plattform der politiske budskap blandes med nyheter og statusoppdateringer fra venner og familie. Hvis politiske budskap formidles på en måte som gjør at målgruppen ikke skjønner at det er en annonse, kan effekten være problematisk. I tillegg har ulike partier ulike budsjetter, og det kan bli vanskeligere for små partier å hevde seg, sier Valen-Utvik.»

Onsdagsgjest – EKKO NRK P2

Astrid var onsdagsgjest hos EKKO på P2, hvor hun ble intervjuet om hvordan Valen-Utvik ble startet, hvorfor sosiale medier er så viktig for samfunnet vårt og hvor mye tid VU-barna får til sosiale medier.

VU_Valen-Utvik

 

Driver selskap fra kafé
– DinSide / Dagbladet

Valen-Utvik har flere kaféer i Oslo-området som brukes for å ha møter med kunder. Noen favoritter utpeker seg, og her er det både atmosfære og fasiliteter som blir vurdert. Enkel tilgang til strømuttak er et must, og DinSide.no / Dagbladet laget en sak om våre kafékontor.

Screenshot 2015-05-11 21.39.38

Hemmeligheten bak gründersuksessen – Hegnar

Vil du vite vår gründerhistorie? Dette intervjuet med Hegnar gjort i 2012, forteller hele historien om hvordan Valen-Utvik som selskap ble til, og hvordan veien videre utviklet seg. Mye har skjedd etter 2012, vi har blant annet blitt AS, men selve begynnelsen dekkes fint inn i denne artikkelen.

Screenshot 2015-05-11 21.46.06

VUs gründerhistorie – Enkeloppstart.no

Astrid har delt sin gründerhistorie med Enkeloppstart.no. Hun forteller om hvordan hun startet opp med Home&Cottage som sin første kunde, etter først å ha gitt dem kritikk for dårlig service på sin blogg. Hun deler også sin beste gründerråd.

Screenshot 2015-05-06 19.01.59