OM VALEN-UTVIK

Valen-Utvik AS rådgir, etablerer og videreutvikler bedrifters satsing i sosiale medier. Vi mener det viktigste ved en bedrifts etablering i sosiale medier, er intensjonen om å ville kommunisere åpent og ærlig med kundene sine. En troverdig og delende dialog med markedet er viktig for å oppnå gode resultater i sosiale medier i et langsiktig perspektiv.

Selskapet eies av Astrid Valen-Utvik (styreformann) og Glenn Valen-Utvik (daglig leder).
Selskapet har knyttet til seg flere frilansere som brukes ved behov, samt har en trainee.

Sosiale medier er i kontinuerlig endring og medfører store forandringer i måter vi mennesker kommunisere med hverandre på. Sosiale medier viser seg som en stadig mer spennende kanal for bedrifter å møte eksisterende og potensielle kunder på en ny måte – og her kan Valen-Utvik bistå din bedrift. Vi besitter kompetanse og kunnskap om kutyme og hvordan kommunisere digitalt og sosialt, samt at vi har erfaring om hva salags type kommunikasjon og kampanjer som fungerer og ikke fungerer i denne type medier. Vi holder oss oppdatert på regelverk, nyheter, trender m.m., slik at du som kunde vet at du får den aller beste rådgivning til enhver tid.

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring av og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.

Valen-Utvik er opptatt av å skape resultater i sosiale medier ved god, relasjonsbyggende kommunikasjon, med kommersiell og forretningsmessig forståelse integrert i kommunikasjonen.

Les hva noen av våre kunder har sagt om Valen-Utvik.

Les om hvilke type produkter / tjenester Valen-Utvik tilbyr.

 

 

Valen-Utvik ble grunnlagt i Brønnøysundregisteret 18. januar 2010, og ble etablert som aksjeselskap januar 2013. 

Astrid Valen-Utvik

Rådgiver, eier

Astrid ValenUtvik er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet ValenUtvik i 2009. Hun er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon, og ble i 2012 kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier, og holder workshop, foredrag og kurs i tillegg til arbeidet for deres faste kunder.

Mobil: 94 16 99 04 // epost: astrid@valen-utvik.no

Glenn Valen-Utvik

Innholdsprodusent, eier

Glenn ValenUtvik har jobbet med kundeservice og saksbehandling i 20 år, i all vesentlig grad for større selskaper som Statoil, Norsk Hydro og Get. Han er opptatt av å skape godt og engasjerende innhold for våre kunder. Han skaper rutiner for å sikre effektiv og god innholdsproduksjon, med profesjonell og tydelig stemme, for hver enkelt kunde. Han yter fantastisk service via digitale kanaler.

Mobil 45 47 05 47 // epost: glenn@valen-utvik.no