SAGT OM OSS – gammel

nille logo“Astrid Valen-Utvik er av de absolutt beste rådgiverne i bransjen. Hun er unikt dedikert og engasjert i kundens ståsted, hun er sterkt analytisk tilstede i våre problemstillinger, og tar viktige initiativ for å løfte oss videre. Hennes faglige stilling i bransjen behøver ingen utdyping
– Astrid har tilhørere på alle nivåer.”

(Nina Bråthen, tidligere markedssjef Nille Norden, nå administrerende direktør Finse 1222)

Untitled-1“Valen-Utvik sitt arbeide har uten tvil vært den mest lønnsomme investering innenfor markedsføringsfeltet for Home & Cottage, og dette medførte etter hvert behovet for oss til å utvikle dette videre. Vi ønsket å ansette Astrid i en 100 % stilling til dette arbeidet, men dette var ikke mulig siden hun hadde eget selskap med flere kunder innenfor området.”

(Tor Holtet, reklamesjef Home & Cottage)

VIA Tours logo“Etter tre års samarbeid med Valen-Utvik er vi  fortsatt meget fornøyd. Valen-Utvik innehar en meget god faglig tyngde i emnet sosiale medier, i tillegg til bred teknisk kunnskap om markedsføring i aktuelle kanaler. (…) Valen-Utvik har alltid vært meget fleksible i forhold vår markedsplan, og de er flinke med fordelingen av egne ressurser i forhold til vårt behov. Vi kommer til å fortsette vårt samarbeid med Valen-Utvik i lang tid, pga deres faglige tyngde, innovasjon og fleksibilitet. Valen-Utvik er en meget god støttespiller i en verden av sosiale medier som stadig er i endring.”

(Reinhardt Aarsheim, Social Media Manager, Via Tours)

Fargerike logo“Fargerike har jobbet med Valen-Utvik i flere år, og er veldig fornøyde med samarbeidet. Astrid og Glenn har et stort nettverk innenfor bransjen, er alltid oppdatert på nyheter, og kan gi gode råd både når det gjelder strategi og daglig drift (vi bruker de til begge deler).
Anbefales på det sterkeste!”

(Dagny Thurmann-Hoelseth, kreativ leder, Fargerike)

Logoboks Telinet“Vi opplever at Astrid Valen-Utvik setter seg grundig inn i hvert enkelt prosjekt og hver enkelt bedrift hun samarbeider med. Vi opplever også at hun er godt kjent med vårt område og produkter, og har gitt oss verdifulle råd på veien. Vårt mål har vært å bygge kompetanse internt i selskapet med bistand fra Astrid og det har fungert veldig bra med rådgivning pr. telefon, epost og i møter.”

(Anne Kristiansen, markedskonsulent Telinet Energi AS)

Andre kunder vi jobber / har jobbet med;

Vi jobber eller har jobbet med å rådgi, levere innhold, skape engasjement og generere resultater i sosiale medier for eksempelvis:

I tillegg har vi bistått firmaer som;
RÅHFønik Kompetanse AS (kurs), EOS, Norvital, Pukka, OfficeTeam, Kaleidos kurs, Harmoni med flere.